logo4
CatalanEnglishSpanish

L’Hotel La Sagrera disposa d’un gran ventall de serveis a disposició dels nostres clients, amb l’objectiu de fer l’estada molt més satisfàctoria, cobrint diferents necessitats. 

Un dels trets diferencials del nostre hotel, es que funciona amb panys electrònics amb codi, tant a l’entrada al l’hotel, com la sala d’estar-cafeteria, i a les habitacions. Cada client, un cop feta la reserva, rebrà via Whatsapp els codis per poder accedir-hi. Aquesta caracterísita fa que a l’hotel només hi hagi personal físic, unes determinades hores al dia (s’especifiquen horaris a l’apartat contacte d’aquesta mateixa web). Tanmateix, fora d’aquest horari, qualsevol comunicació amb l’administració de l’hotel es farà via correu electrònic, whatsapp o per telèfon (especificats a l’apartat contacte).

Entre els nostres espais mes detacats trobem la sala d’estar-cafeteria: un espai amè, agradable i pensat per transmetre calidesa,  familiaritat i un tracte proper als nostres clients. Equipat amb TV de pantalla plana i Wifi, té l’objectiu de proporcionar als clients un lloc on es puguin relaxar, ja sigui mirant la TV, llegint un llibre o revisant els seus correus electrònics. Tanmateix l’hotel posa a la seva disposició “El Racó del Cafè” on es podran auto-servir els diferents productes que posem al seu abast.

Aquest espai no només esta pensat pels clients de l’hotel, sinó que també se’n pot fer un ús per part de grups com empreses o altres que desitgin llogar la sala. A la seva vegada en aquesta sala si realitzaran diferents esdeveniments d’àmbit cultural. 

Aquí us indiquem els nostres serveis: 

WIFI a totes les estàncies de l’hotel

 

GIMNÀS proper a l’hotel

PARKING a pocs metres de l’hotel.

PELUQUERIA I ESTÈTICA, a escasos metres de l’hotel

TURISME, servei de reserva d’experiències turístiques i informació

LLOGUER DE BICICLETES, per moure’s pels voltants del poble

CAFETERIA amb “El Racó del Cafè”, on et podras servir tu mateix diferents especialitats en cafè i tè.

TAXI, servei a disposició dels nostres hostes

SALA PER ESDEVENIMENTS

Pany electrònic amb codi

Servei d’habitacions via Whatsapp

Carrer Bertrand i Serra, 2,  08272 Sant Fruitós de Bages, Barcelona

info@hotelsagrera.cat 

Tèl:  93 62 62 792/ 684 41 49 10

© 2018 Hotel La Sagrera. Tots els drets reservats. Avís Legal. Un lloc web de organitzemxtu. Avís legal.